Анастасија Ражнатовић и Немања Гудељ су наводно већ месец дана заједно, а упознали су се преко заједничких пријатеља.

Певачица ће живети на релацији Севиља-Београд због тога што је фудбалеру теже да због обавеза према клубу борави у Србији. О плановима за будућност младог пара сведочи близак пријатељ.

Фото: Н. Параушић

 

 

- Немања и Анастасија уживају у љубави. Буквално се не раздвајају. Он у Шпанији има кућу, у којој тренутно уживају, а Немања би волео да се Таса пресели код њега. Извесно је да ће се то и догодити врло брзо јер она има тим људи који јој уговарају наступе и моћи ће из Шпаније да лети на тезге по осталим градовима у Европи. Ни њој није прека потреба да борави у Београду, па ће све послове које има завршавати из Севиље. Ето, откако су се упознали на једном рођендану код заједничке пријатељице, одмах су кренуле варнице, њих двоје су схватили да не могу једно без другог. Гудељ је одлепио за њом и не жели да се раздвајају - прича саговорник за "Курир", који је инсистирао на анонимности. Он открива и да је Таса одушевила његове родитеље, а фудбалер ће Цецу упознати крајем маја.

- Породица Гудељ је упознала Анастасију и одушевљени су. С друге стане, Немања није стигао да упозна Ражнатовиће и Оцокољиће. Али то ће учинити крајем маја, када долази у престоницу. Знам само да обожава Цецу. Иако је одрастао у Холандији, он је увек на забавама поручивао њене песме и она му је једна од омиљених певачица. Није ни слутио да ће му ето она једног дана бити ташта. Наравно, за сада је незванично, али верујте, како ствари стоје, врло је извесно да ће се чути свадбена звона. Немања је породични човек, без скандала и мрље у каријери и животу, па немојте да се зачудите да кроз неколико месеци на певачициној руци видите прстен - завршава анонимни извор.

Иначе, Немања је у Шпанији један од најпопуларнијих спортиста и у тамошњим медијима су њих двоје тема број један. На улици их заустављају фанови, а нема сумње да ће Таса бити главна на утакмицама.

Фото: АТА имагес

 

 

Ђорђе Куљић, с друге стране, по свему судећи не може да преболи раскид са Анастасијом Ражнатовић. Чим је сазнао за везу његове бивше с Немањом Гудељом, није остао равнодушан. 

- Није му било свеједно кад је из медија сазнао да је његова бивша девојка поново срећна у љубави. Прича он њеним другарицама да јој жели све најбоље, али није очекивао да ће се смувати с једним од најбољих спортиста. Криво му је, али издржаће. Засметало му је то што је он сад у медијима представљен као неко ко прати Душка Бањца на мрежама - прича Куљићева другарица.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".