- Анастасија се баш заљубила! Пре два месеца раскинула је петогодишњу везу са Ђорђем Куљићем и није ни сањала да ће тако брзо наћи нову љубав. Њих двоје упознали су се преко Немањине сестре Вање, с којом се Анастасија годинама дружи. Чим је чуо да је Таса сама, Гудељ је пожелео да је упозна, спаковао је кофере и дошао у Београд - започиње причу извор близак пару и додаје да су се певачица и фудбалер заљубили на први поглед:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Sport Klub/Ата имагес

 

 

Иако је фудбалер у последњих месец дана два пута због нове девојке долазио у Београд, није имао прилику да упозна ташту.

- Анастасија није упознала Цецу са својим дечком, јер је сматрала да је рано за тај корак. Али толико се заљубила да ће ускоро организовати њихов сусрет. Међутим, Цеца одлично зна ко је Немања, па је здушно подржала нову љубав своје ћерке. Одушевљена је новим зетом, па је Таси рекла:

- Једва чекам да га упознам! Мислим да је баш фин момак, умеш лепо да изабереш. Никад нисам ни сумњала у тебе.

За разлику од Цеце, која још није упознала зета, Немањина породица је провела неко време са снајком.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

- Немањи родитељи и брат су упознали Анастасију и одмах су је заволели. Његовој мајци Оливери се толико допада нова снајка да је објавила њену фотографију на свом Инстаграм профилу - прича неименовани извор за "Информер".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".