- Наравно да подржавам естетску хирургију када је то преко потребно, не у некој мери где се са тим претерује. Па ја сам једна од оних која је живот ризиковала да бих данас изгледала овако - рекла је Инди, а шта је све открила сазнајте у видеу на почетку текста.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N D Y (@indy_ara_indira)


Подсетимо, Инди Арадиновић је због операције желуца прошла прави пакао, а та одлука ју је умало коштала живота. Певачица је једном приликом гостујући у емисији "Амиџи шоу" проговорила о тешком периоду и борби за живот.

- Ево, сад ће три месеца откако је све то почело... Ја сам решила да брзо и лако решим свој проблем, тако што ћу отићи под нож и, нажалост, десило се да је од прве операције кренуло све онако компликовано... Прошла сам један озбиљан вид борбе за живот - открила је певачица тада на почетку и додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/editaaradinovic, Фото: Инстаграм принтскрин/indy_ara_indira

 

- Свака хируршка операција носи своје последице и опасност, ја спадам у најкомпликованију ситуацију, која се мени десила. Десила се повреда панкреаса. Панкреас, сви знамо да је најважнији орган, да је највише потребан. Он је почео да прави проблем у организму, да качи слезину која се упалила и која се током друге операције морала одстранити. Дакле, ја немам један орган више у себи! Што се желуца тиче, немам више слив желуца, него комбинацију слива и бајпаса, а бајпас раде само људи који су екстремно угојени и којима екстремно треба да скидају килограме, тако да је важно само било да се ја спасим у том моменту - рекла је Инди раније у поменутој емисији.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".