Сандра се у том тренутку нашла на стубу срама, читава јавност је била на Милановој страни и само се чекао тренутак када ће ставити тачку на брак. Међутим, до тога није дошло. Пар је недавно прославио 16 година брака, чиме се Калинић похвалио на друштвеним мрежама, а судећи по ранијим изјавама на тему брака јасно је да је било више тешких тренутака.

Фото: В. Данилов

 

 

Калинићева супруга је веома лепа, згодна и атрактивна плавуша, што потврђују и фотографије које водитељ поставља на друштвеним мрежама.

- Наравно, било је и врло тешких секунди, али због оних лепих сваку бих поновио. Ко би рекао да то каже неко ко је, својевремено, тврдио да је брак "ненормална појава"… Исто говорим и данас, али много је тога на шта смо научени. Не идемо голи улицом јер смо научени да то не радимо, мада је нашим далеким прецима то било нормално. Када са више аспеката посматраш брак, долазиш до закључка да то није нешто што нам је блиско, поготово мушкарцима. Да ми није овако како јесте и да, пре свега, у Сандри немам пријатеља, одавно бих се вратио "мушкој природи".

- С друге стране, мислећа смо бића, социјална, знамо да своје нагоне доведемо у ред, па радимо и оно што се коси са исконским поривима. На почетку, када смо се Сандра и ја “мували”, нисам тада могао да знам какав је човек. Сада, када је прошло много година, срећан сам што поред себе имам правог пријатеља, одличну мајку својој деци. Посебно ме изненађује какав однос има са мојом породицом. Има осећај да моја мајка тренутно више воли Сандру, него мене. Са друге стране, и ја се одлично слажем са њеном породицом - рекао је Милан једном приликом преноси "Стори", а на друштвеним мрежама је открио тајну дугогодишњег брака.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

- Питају ме ста је тајна. Ево ово, кад се после 16 година са вама и даље овако смеје. То је ТАЈНА - написао је Калинић испод фотографије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".