Десетине људи тада су је контактирали и рекли да се данас суочавају са истим проблемом. Медицинска сестра се зауставила на улазу који је излазио из Роузине болничке собе и дрхтавим гласом је рекла:

- Жао ми је што вам се ово догодило, и моју ћерку су силовали.

Роуз је погледала медицинску сестру. Није могла бити старија од 40 година, помислила је, њена ћерка мора да је млада, попут мене.

Помислила је на јутро после напада, на разговоре са полицајцем без емоција и лекаром. Сви су користили израз "наводно" када су мислили на насилни, вишесатни напад преко ноћи који им је Росе описала.

Са изузетком њеног оца и баке, ни већина њене родбине јој није веровала. Са медицинском сестром је било другачије.

- Она ми је веровала - рекла је Роуз.

Роуз је рекла да се неколико пута обраћала сајту "Порнхаб" са захтевом да се видео њеног силовања уклони. 

- Написала сам: "Молим вас, ја сам малолетна, ово је било силовање, молим вас скините га." - рекла је Роуз, али није добила одговор, а видео записи су остали активни. 

Роуз је такође рекла да би се са сваким странцем који је погледа у очи питала - Да ли су видели те видео записе? Да ли су то урадили? Да ли су се задовољавали мојим силовањем?

 

 

Видео је на крају ипак скинут са веб сајта зато што је Роуз послала мејл у коме се представила као сопствени адвокат.

Након напада, сва огледала у њеној кући морала су бити прекривена ћебадима, јер није могла поднети да угледа свој одраз. Сада има 25 година и живи срећно удата. Роуз је успела да преброди све трауме, али је и даље забринута за сличне догађаје широм света.