Певачица је открила како се осећа након терапије, а потом је и жестоко оплела по појединим колегама које су се сладиле њеним тешким стањем.

- Хвала богу, након терапије се много боље осећам, враћам се свакодневним активностима и немам тегобе. Хеликобакерија је зезнута ствар, драго ми је што сам успела да је се решим на време - рекла је најпре Зорица, која је потом открила ко ју је од колега звао у тешким тренуцима.

Фото: Архив Новости

 

- Пријатељства на естради су јако ретка, част изузецима, али већина су лицемери. Постоје мени блиски и драги људи с којима имам добре односе и које јако поштујем, они су ме звали и распитивали се за моје стање. Међутим, много је више оних који ми се смеју у лице, а заправо би ми је*али мајку. Неки зликовци су чак и ликовали мислећи да сам животно угрожена, такви ми не требају ни у посети ни у животу. Свесна сам да многима сметам због тога што сам искрена и не либим се да коментаришем ниједну тему, зато и јесу на опрезу са мном, знају шта све знам о њима и плаше се да не проговорим - искрена је била Марковићева, која није штедела речи ни за колегинице које се баве најстаријим занатом.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Telegraf.rs TV

 

- Проституција на естради је узела маха. У моје време није било таквих услужних делатности, али је било много швалерације. Тада је било нормално да певачице имају љубавнике, а певачи љубавнице. Углавном су брачне партнере варали с колегама и то је била јавна тајна. Мени је било битно да никада не укаљам свој образ, због тога сам ишла тежим путем, то ме је доста коштало, али не кајем се - рекла је Зорица, и додала:

Фото: В. Данилов

 

- Данас проститутке узимају хлеб певачицама. Пре свега, већина њих не уме да пева, ослањају се само на изглед, и много су успешније од квалитетнијих певачица које не желе да продају своје тело за новац. Ја немам желудац за такве ствари, то је један од разлога што сам се повукла. Нажалост, све је мање бракова из љубави, углавном се гледа корист и то је тужна истина. Чињеница је да су нам проститутке пред носем, и кад се још мало прочешља, откриће се многе - закључила је Зорица.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".