Према сведочењу њеног оца Милана, његову ћерку су мушкарци везали за дрво у петак увече, код оближњег гробља, и ту је држали целу ноћ, све до 8 часова ујутру, у суботу.

- Ћерка је отишла у петак касно поподне да се види са другарицама и прошета. Растале су се око пола девет увече и она је пошла према кући. Могу слободно да кажем да је ово био покушај силовања - прича узнемирени отац Милан Ћ.

Како даље наводи, двојица манијака су напала девојчицу, скочила на њу, а девојчица је почела да се брани и виче, али је нико није чуо.

- Пришли су јој с леђа и почели да је вуку за косу. Она се у моменту отргла и потрчала према нашој кући, која је у близини месног гробља. Силеџије су је стигле код гробља, поново је напаствовали, цепали јој тренерку, брусхалтер, док је моја ћерка немоћно викала и тражила помоћ. Затим су је везали за дрво и ту је држали до јутрос, око 8 часова, када је ћерка некако успела да побегне и врати се кући - дрхтавим гласом прича Милан о преживљеном ћеркином ужасу.

Док су родитељи немоћно тражили помоћ од полиције и грађана на друштвеним мрежама, девојчица је преживљавала ужас и некако успела да се отргне из канџи манијака. Потврђено је да није дошло до силовања, али је ужас о немилом догађају остао као белег, која још дуго неће избледети.

- Ћерка је око 8 часова јутрос улетела у кућу, исцрпљена, хистерична, под великим стресом, уплакана, шта да вам причам - каже отац девојчице, који је тренутно у ПУ Кикинда, где даје изјаву.

У кикиндском МУП-у истакли су "још утврђују околности нестанка", пише Телеграф.

- Најбитније је да је девојчица сад на сигурном - кажу у МУП-а.

(Информер/Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".