У исповести жене пише и да је њена заова увек била љубоморна на њен изглед, те јој је увек критиковала одећу и шминку, често јој говори и да се не облачи у складу са својим годинама, а једном је приликом само зато што се шминка коментарисала и како је површна. А имала је, каже, и неугодних ситуација са њеним будућим мужем.

- Једном кад сам носила благо деколтирану хаљину стално је гледао у моја прса, а често и у ноге. Обично је екстровертан и самоуверен али када прича са мном некако постане срамежљив и замуцкује. Када ми је заова рекла да не долазим на венчање јер жели да сва пажња буде на њој, а не на мени, одмах сам помислила да је и она приметила да ме њен вереник посматра - написала је у објави.

Фото: Профимедиа

 

 

Није хтела да се свађа са њом због те одлуке али је касније то рекла њеном брату, а свом супругу, који се јако наљутио. Назвао ју је и рекао јој да је то окрутно од ње и да ни он неће присуствовати свадби ако она не може да дође са њим. Касније јој је заова послала поруку у којој ју је извређала јер је испричала њеном брату шта се догодило.

Жена се сада, каже, осећа кривом што је уопште све рекла своме мужу па је питала кориснике Редита да ли је у криву и да ли је требало да измисли неки изговор, а они су одмах стали на њену страну.

- Добро је што си му рекла, она те малтретира и он то треба да зна. Уосталом вероватно би кад тад сазнао зашто не идеш на венчање - написала јој је једна корисница.

- Твоја заова је љута јер те њен вереник жели. То је њен проблем, а не твој - коментарисала је друга.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".