Тренутна просечна цена по галону (3,75 литара) обичног бензина у Сједињеним Државама је 4,95 долара, у поређењу са 3,06 долара у ово време прошле године, према ААА. Највиша просечна цена је у Калифорнији и износи 6,34 долара од тренутка објављивања, а 10 држава је прешло 5 долара.

У кратком, али врло критичном појављивању на Фокс Њуз, Џеси Вотерс у прајмтајму у уторак, посланик из Луизијане напао је бројне водеће демократе док је збијао шалу о кокаину. Кенеди је рекао Вотерсу да када се осећа неадекватним, само „погледам“ његове колеге у Вашингтону, Д. Д. „У заиста лошим данима, видим лажове, преваранте и месождере у свим правцима.

Сенаторка је критиковала недавне коментаре секретарке за финансије Џенет Јелен у којима је рекла да ће висок ниво инфлације у земљи остати висок деценијама, а не „транзициони” како је раније тврдила.

- У међувремену, њен шеф, председник Бајден, наставља кампању за већи економски хаос, покушавајући да нас у Конгресу убеди да повећамо порезе за три и по милијарде долара ширењем ионако великодушне државе благостања и претварањем полицајаца у социјалне раднике - рекао је Кенеди.

Још је и додао:

- Не знам где живиш, Џеси, али у мојој земљи је цена гаса толико висока да би било јефтиније купити кокаин и само трчати свуда. - рекао је.

Кенеди је потом скренуо пажњу на потпредседницу Камалу Харис и њене предлоге да се у земље Централне Америке уложе милијарде долара како би се смањиле миграције у САД.

- Ово није сатира. Она је то рекла. Сачекаћу тренутак док не престанете да се смејете - рекао је Кенеди. Сенатор је наставио да напада потпредседника, сугеришући да „нема силе у историји која није моћнија од самообмане”.

Newsweek

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".