Како се јасно види на снимку, Шеки је по глави миловао непознату плавушу, док се Венди смешкала и тапшала. Поред ње непозната женска особа увијала се у крилу мушкарца.

Венди је, по свом обичају, врло елоквентно објаснила како је снимак настао.

- То није био вашар, већ манифестација у Обреновцу, у част Крстовдана. Царица Јелена је пронашла Часни крст, а потом га ставила на једног мртваца, јер је управо тада пролазила посмртна поворка, те он васкрсну наочиглед свих присутних. Од тога дана, православна црква празнује тај догађај. Неписмени обогаљују ту манифестацију, зато сам морала да објасним - почела је Венди.

Како је рекла, девојка, која на снимку размењује нежности са Шекијем, наводно је његова обожаватељка.

- То је моја познаница, професор, доктор економских наука, иначе. Она обожава Шекија. Мало је више од обожаватељке. Ето видите, како људи знају да поделе емоцију са љубљеним певачима и дошла је посебно због њега, да га види, и размени нежности са њим - наставила је Венди.

- Шеки је љубљен певач, и као такав, то му се десило са њом. Није ту било присности, јер присност означава само блудничење и телесно вођење љубави. Ово овде је само размена нежности, а не могу емоције да се размењују бесконтактно - испричала је Весна и додала: - Неко би волео да се Шеки опустио, али не, видите да му је и последње дугме на кошуљи закопчано. Он није препариран, није Тутанкамон, није крљушт као већина данашњих певача који се једва покрећу на сцени. Људи су инфицирани таквим ликовима и онда имамо оно: крљушт привлачи крљушт. Напротив, Шеки није такав, он је хомокреатор, живописан, колоритан, чамотиња га смори, исто као и мене - рекла је Вукелићева.

Како је рекла, народу је потребна атмосфера са овог снимка.

- Драго ми је да се овај снимак коментарише, људи су жељни овога. Често се враћају са неког наступа сморени, а на оваквим наступима и догађајима се проведу као никада у животу. Здрав део народа је жељан да види акцију а да то буде на нивоу, да није банализовано - каже Венди.

Фото: Н. Скендерија

 

На снимку се може видети и играчица, извесна Елена, која симулира интимне односе са непознатим мушкарцем, седећи му у крилу.

- То је играчица Елена која игра по свим клубовима. Она може то да ради, а да јој не уђе, дакле, има могућност да има перформанс, а да остане целовита. Узима новац за игру, за кокетирање, моћ глумице је да те убеди у то, а она је глумица. Иде од једног до другог платише и испуњава му жеље - објаснила је Венди.

Венди је открила неке своје планове. Написала је књигу, коју ће ускоро да објави.

- То је црни хорор, није аутобиографија, а није ни фокус естрада. Међутим, дотаћи ће и неке естрадне теме. Магија, ма хорор роман - рекла је Венди и додала: - Поред тога, ускоро ми излазе две, три песме, а оживећу и старе песме!

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".