Када је стигла у Португал, Ева је изгубила кофер. 

-Кад сам стигла на аеродром у Португалу схватила сам да је мој пртљаг изгубљен. Ја сам буквално без спакованих гаћа и одеће стигла у Португал. Наредних недељу дана нисам имала своје ствари - изјавила је глумица.

Ново филмско остварење португалског режисера финансирано је путем "Еуроимажа". За овај допринос, заслужна је ни мање ни више, Ева Рас која је светску славу стекла захваљујући Душану Макавејеву улогом у филму ''Љубавни случај или трагедија службенице ПТТ". Позната уметничка кућа је сазнала за овај пројекат.   

Фото: Предраг Митић/Зоран Јовановић

 

- "Еуроимаж" је  финансијер филма. Уметничка екипа је добила паре за снимање филма, када су из поменуте организације видели да је у њему намењена улога мени. Када су ме питали да ли хоћу да играм у том филму и када сам пристала, после два дана су ми послали документ да за "Еуроимаж"  то и потврдим. Након моје потврде су обезбеђена финансијска средства. Били су бескрајно захвални на томе.- испричала је глумица и додала да је у потрази кофера учествовала и директорка филма и аеродром ''Никола Тесла'' коме је изразила захвалност због професионалности. 

- До пет ујутру смо ми писали захтеве. Похвалила бих рад аеродрома "Никола Тесла". Они су сарађивали са мном и известили су нас да је мој кофер нађен у Минхену, а загубио се у Франкфурту. 

Еву је било стид када су јој пронашли кофер, а ево и због чега: 

- Када су ми након недељу дана донели кофер постидела сам се, донели су га на сет. Био је отрцан, стар и грозан. Сви су видели мој кофер, било ми је непријатно - каже Ева.

Фото: Н.Скендерија

 

Међутим, Ева се још једне ситуације: 

- Аеродром је огроман, као одавде до Новог Сада, два сата сам ишла возом кроз аеродром. Рекли су ми да сиђем на четвртој станици и да ће ми се са леве стране отворити врата. Возила сам се више од пола сата сама. Када сам сишла на договореном стајалишту, цариници су се сјатили на мене. Свукли су ме до голе коже, изврнули пртљаг. Потом су ми дали одећу и упутили ме до авиона.

(Србија Данас) 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".