Драганин муж је рођен у Аустрији као Антоније Бијелић, од родитеља који су српског порекла, а и данас са супругом и децом живи и ради у Бечу. Бави се бизнисом у аутомобилској индустрији, поседује салон за продају аутомобила, ауто-компанију Мајбах, али и грађевинске фирме и телевизију ДМ Сат.

Тони је у Бечу пре неколико година купио и дворац Ебенфурт, који је историјско знање из 12. века и у чије је реновирање уложио пуно новца, с обзиром да се простире на 12.000 квадратних метара и има четири куле. Пре рестаурације је морао да потпише уговор којим гарантује да неће бити угрожена и нарушена његова историјска вредност.

 

 

Драгану Мирковић је упознао на једном њеном наступу у Бечу, када је Тонија и његову данашњу супругу упознао естрадни менаџер. Тони је тада успео да набави Драганин број телефона и дуго са њом одржавао везу на даљину.

После две године пар је почео да живи заједно у Бечу, а једном приликом су открили да се просидба догодила на семафору и то док су чекали да се упали зелено светло.

Драгана је у једном од ранијих интервјуа истакла да тај моменат сматра за најромантичнији у свом животу.

Фото: В. Данилов

 

"Најлепше је да своју девојку запросите док је на семафору црвено светло, јер тако не може да вам побегне".

Тони је својевремено признао да уопште није знао ко је Драгана Мирковић када ју је први пут видео, јер је одрастао у Аустрији и није био упућен у српску музичку сцену.

Тони и Драгана су се венчали 28. септембра 1999. године, из брака имају старијег сина Марка и ћерку Мануелу.

 

 

Бијелић је пре неколико година имао операцију на мозгу, а потом и јаку упалу плућа. Драгани је за 50. рођендан поклонио "мерцедес" који вози и Каније Вест, а који наводно кошта око пола милиона евра.

Тони је по Драганином признању, њој преписао сву имовину коју је стекао у Бечу, те је како каже на њено питање, зашто је тако одлучио, он само одговорио "Јер сам тако желео".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".