Ако вам се догодило да сте пресолили јело, не паничите, уз ових неколико корисних трикова моћи ћете без бриге да га послужите на трпезу.

Шаргарепа, лук или кромпир

Додајте један цео лук, шаргарепу или ољуштени кромпир који ће покупити вишак соли.

Фото: Профимедиа

 

Јабука

У посуду ставите ољуштену јабуку и оставите је да одстоји неко време како би покупила со, затим је пред крај припреме извадите и баците.

Фото: Профимедиа

 

Вода

Долијте воду, а ако након тога треба да згуснете јело, додајте мало густина или скроба, а можете додати и бешамел сос.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".