Рикија Мартина оптужио је 21-годишњи сесетрић за почињен инцест. Уколико буде донета судска одлука да је крив, Рикија чека 50 година затвора,  преноси Њузвик.

Певач је недавно оптужен за насиље у породици, наводи мексички лист ''Ел Универсал''. Међутим, лист је у среду објавио да је особа која је оптужила Мартина за насиље у породици певачев сестрић.

Нова сазнања ''Ел Универзала'' долазе врло брзо након што је објављена вест да је против Мартина поднета забрана приласка. Забрану приласка поднела је особа која је излазила са Мартином неколико месеци, наводи порторикански лист ''Ел Воцеро''.

 

 

Рикијев брат  Ерик Мартин је од тада објавио идентитет певачеве жртве. Реч је о Рикијевом сестрићу, Денису Јадиелу Санчезу, известила је шпанска ''Марка''.

Тужилац је изрекао Рикију забрану приласка сестрићу, 1. јула према закону Порторика о насиљу у породици. Порторикански закон каже да ако се појединац прогласи кривим за сексуални однос са чланом породице, може се суочити са фиксном затворском казном од 50 година, наводи ''Ел Универсал.''

Према тврдњама за ''Асошиејтед прес'' раније овог месеца, портпарол порториканске полиције, Аксел Валенсија, изјавио је да полицајци нису могли да лоцирају Мартина.

 

 

После објављивања вести о забрани приласка, Мартин је објавио саопштење на Твитеру у којем демантује тврдње: 

-Налог за забрану приласка заснива се на потпуно лажним наводима, тако да ћу кроз судски процес одговорити чињеницама и достојанством које ме карактеришу. У овом тренутку не могу давати детаљне изјаве. Захвалан сам на бројним порукама подршке-наводи се у саопштењу.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Тоше Проески - анђео ког је трагична смрт прерано одвела Богу

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".