Наша чувена певачица Гоца Лазаревић годинама је била у браку са Милутином Поповићем Захаром. Они су се разишли још пре више од 30 година и свако је кренуо својим путем.

Фото: РТС принтскрин/Јутјуб принтскрин/Драган Обрадовић

 

Из велике љубави родио се двоје деце, ћерка Марија и син Милош. Упркос томе што су деца познатих родитеља они се готово уопште не експонирају у јавности.

И њихова мајка Гоца Лазаревић избегава да о њима често говори у јавности, али оно што се зна из писања домаћих медија јесте да су обоје израсли у одговорне и успешне људе.

Марија ради као професор у Дизајнерској школи, док је Милош редитељ. Како је радио спотове за бројне извођаче, он је снимио и један спот за своју мајку.

- Божић је једини период године када сам у стању да осетим потпуни, савршени мир. Људи не знају да ја до новогодишње вечери већ 20 пута дочекам ту „поноћ“ свечано обучена, нашминкана и весела у студијима разних телевизија. У ноћи дочека радим и после те луднице потпуно сам испражњена. Иако људима преносим радост, лично не волим тај период године. Зато ми је Божић најлепша терапија. На Бадње вече по традицији идем у Земун у цркву са старим пријатељицама. Тамо палимо своје бадњаке, уживамо у атмосфери, а на Божић окупим породицу за столом. Окупим своје пилиће да ми пијучу - испричала је својевремено Гоца.

Фото: РТС принтскрин/Јутјуб принтскрин/Драган Обрадовић

 

Милош је и са својом мајком певачицом сарађивао на овом пољу, те је пре неколико година режирао мајци спот за песму "Ђинђуве".

Он је сада већ познати редитељ, а свој посао обожава.

Једном приликом Гоца је поделила заједничку фотографију и тада смо имали прилике да видимо како цела њена породица изгледа. 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".