Naša čuvena pevačica Goca Lazarević godinama je bila u braku sa Milutinom Popovićem Zaharom. Oni su se razišli još pre više od 30 godina i svako je krenuo svojim putem.

Foto: RTS printskrin/Jutjub printskrin/Dragan Obradović

 

Iz velike ljubavi rodio se dvoje dece, ćerka Marija i sin Miloš. Uprkos tome što su deca poznatih roditelja oni se gotovo uopšte ne eksponiraju u javnosti.

I njihova majka Goca Lazarević izbegava da o njima često govori u javnosti, ali ono što se zna iz pisanja domaćih medija jeste da su oboje izrasli u odgovorne i uspešne ljude.

Marija radi kao profesor u Dizajnerskoj školi, dok je Miloš reditelj. Kako je radio spotove za brojne izvođače, on je snimio i jedan spot za svoju majku.

- Božić je jedini period godine kada sam u stanju da osetim potpuni, savršeni mir. LJudi ne znaju da ja do novogodišnje večeri već 20 puta dočekam tu „ponoć“ svečano obučena, našminkana i vesela u studijima raznih televizija. U noći dočeka radim i posle te ludnice potpuno sam ispražnjena. Iako ljudima prenosim radost, lično ne volim taj period godine. Zato mi je Božić najlepša terapija. Na Badnje veče po tradiciji idem u Zemun u crkvu sa starim prijateljicama. Tamo palimo svoje badnjake, uživamo u atmosferi, a na Božić okupim porodicu za stolom. Okupim svoje piliće da mi pijuču - ispričala je svojevremeno Goca.

Foto: RTS printskrin/Jutjub printskrin/Dragan Obradović

 

Miloš je i sa svojom majkom pevačicom sarađivao na ovom polju, te je pre nekoliko godina režirao majci spot za pesmu "Đinđuve".

On je sada već poznati reditelj, a svoj posao obožava.

Jednom prilikom Goca je podelila zajedničku fotografiju i tada smo imali prilike da vidimo kako cela njena porodica izgleda. 

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".