Да је муж Тамате Грујић продуцент Вук Ђоковић друга половина водитељке знају чак и врапци на грани. Познато је и то да се брачни пар, који је пре извесног времена добио ћерку Ленку, допуњава у свим погледима, оно што, међутим, није могло ни да се претпостави јесте да ће први проблеми супружника припретити да њихов однос озбиљно наруше.

Фото: Д. Миловановић

 

На ту тему лично је Грујићева говорила, па открила шта је био њен и Вуков камен спотицања и како су брачну кризу превазишли.

- Лепо су нам рекли да не може, заправо да није здраво да муж и жена раде заједно. Колико јесте то било, толико и није. Проблеми међу нама наступили су јер смо доста различити, што је дивно за живот али за посао је стравично. Ја која волим да је све на време, штребер сам и волим да се припремим, детаљна сам, док је он, с друге стране, увек био цар директор филма или серије који свима баца коске, сви га обожавају...Из тог лежерног става када смо почели самостално да радимо дошао је до тога да заправо сада он треба да је најодговорнији. Ту смо се он и ја косили... Требало нам је годину дана док се нисмо ушемили, заправо једна сезона, наредна је већ ишла глатко - изјавила је водитељка "Радне акције".

(Стори)

Фото: В. Данилов

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".