Српска држављанка (36) која је у понедељак ухапшена због сумње да је наводно како би очистила кућу закључала у аутомобил своју децу од три и шест година у Солуну, дошло је до неспоразума и она неће кривично одговарати.

– Начелник тамошње полиције каже да је дошло до неспоразума и да неће бити никаквих последица ни оптужбе за нашу држављанку – рекли су за Курир из Генералног конзулата Србије у Солуну.

Како се незванично сазаје, до неспоразума је дошло јер је мачка ушла у породични дом ове породице, а деца су алергична на ову животињу.

– Жена је наиме, због дератизације извела децу и неколико минута оставила у колима децу јер су она алергична на мачке, а пошто је њима мачка ушла у стан морала је све да очисти и среди – каже саговорник за медије и додаје:

– У том тренутку комшиница је звала полицију која је одмах реаговала. Међутим, у полицији је све решено и жена је објаснила шта се заправо догодило, а такође, у грчкој полицији кажу да је неспоразум и да неће бити даље процедуре.

Подсетимо, у грчким медијима осванула је вест да је Српкиња (36) ухапшена у Солуну због сумње да је у врелом аутомобилу намерно оставила двоје мале деце. Тамошњи медији навели су да је наша држављанка децу оставила саме у возилу по врућини, како би у миру очистила кућу. Комшије су приметиле да су деца сама у аутомобилу дуго и позвале полиције.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".