Више пута је истакао да њега вируелни свет не занима.

Фото: П. Милошевић

 

- Не верујем у сајбер свет, немам мреже и профиле, то је за мене лажни свет - гворио је глумац својевремено.

Иако заједничке фотографије никада нису доспеле у јавност, није тајна да је већ четврт века у складном браку са супругом Саром. Венчали су се 1996. године у манастиру „Високи Дечани“, на Косову и Метохији, у присуству чланова породице и пријатеља, међу којима су биле бројне Ненадове колеге. У годинама које су уследиле добили су четворо деце: три ћерке и сина.

‒ Када сам рекао ''да'', да ли у цркви, пред сведоцима, у општини, сећам се своје прве помисли: ''Сад дај све од себе да ово твоје ''да'' никада не буде укаљано“ ‒ открио је једном приликом Ненад Јездић, који важи за верног мужа и узорног породичног човека.

Док, с једне стране, континуирано гради успешну глумачку каријеру, подједнако је посвећен свом имању у селу Забрдица, надомак Ваљева. Уз породичну кућу подигао је и дестилерију за прераду ракије. Комшије из места сведочиле су новинарима који су их обилазили да се често дешава да Ненад проведе дан на трактору, обрађујући земљу, а затим хита за Београд да одигра представу.

Фото: П. Милошевић

 

Иако данас живи прилично лагодно, почетак брачног живота није деловао обећавајуће.

‒ Када смо супруга и ја прво дете стварали, кад смо се венчали и почињали породични живот, ми смо имали један тањир и једну виљушку. Она виљушку, а ја тањир. Или обрнуто, свеједно. Поента је да смо веровали у будућност. Треба веровати. Љубав не можеш да осетиш ако не верујеш. А битно је да то осетиш, јер сва задовољства долазе из испуњености човека љубављу за свог ближњег и из оне љубави коју добија од свог ближњег ‒ каже Ненад који има прилично јасан став о родитељству.

‒ Деци једино помажемо уколико им дамо прави пример. Једна мудрост каже: „Ако хоћеш да мењаш свет, прво почни од себе.“ - изјавио је прослављени српски глумац.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума глумице Аните Манчић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".