Певачица је о Јелени Карлеуши у снимку на друштвеним мрежама у интервјуу рекла само најпозитивније ствари. Они који су овај снимак погледали остали су изненађени да неко са естраде похвали неког као што је ''мала од скандала''

Стоја је истакла да је Јелена потпуно другачија особа кад је ван сцене и на сцени. На аеродрому се увек прва јави када се сретне са колегама на аеродрому. 

- Јелена је толико добар човек. Она је најбољи друг и најбољи човек на целој естради, нећете веровати. Бар за мој појам. Ово кажем заиста од срца. Она је на сцени једно, а ван сцене сасвим друго. Приватно је знам. Кад год се видимо на аеродрому, она је та која трчи да се јави колегама, да почасти кафом, да пита како су, јел све у реду - причала је Стоја и изненадила јавност.

Фото: АТА имагес

 

 

"Стојо, шта ти се десило", "Ја сам мислио да је она бар мало паметија" - били су неки од коментара док су фанови ЈК похвалили Стојин став и то што га је изнела јавно.

"Ево, бар неко да каже истину", "Браво Стојо" - писали су корисници Инстаграма.

Јелена је позната по томе што води ратове са колегама. Једни од њих су Сека Алексић, Аца Лукас, Дара Бубамара. Најпознатији рат који води јестерат са Цецом Ражнатовић. 

Фото: АТА имагес

 

(24 седам)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Старе слике Јелене Карлеуша - да ли бисте је препознали у овим издањима?

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".