Претпоставља се да Никол живи у Флориди где је канабис легалан уколико имате медицинску "марихуана картицу". Без обзира на то, њена објава изазвала је бурне реакције.

- Неке мајке су на мене сасуле дрвље и камење, али бројни пратиоци стали су у моју обрану. То што ја радим је моја ствар па стога, ако волиш алкохол, онда га пиј, али немој онда мени приговарати. Мајке које пуше марихуану су ионако унапред осуђене од стране околине - каже Никол.

Она сматра да би људи требало да престану да се свађају око нечега што је у њеној земљи већ готово легализовано. Они који је подржавају кажу да је боље пушити траву него бити пијан и агресиван док други додају да би радије да им мајка пуши марихуану него да се налива вином.

Проблема због необичног начина живота имају и друге младе маме и није увек реч о марихуани. Тако је једна на ТикТоку изјавила како допушта свом трогодишњем детету да псује и да је због тога други родитељи виде као "лошу мајку".

 

Звезда ТикТока Челси (@chelseybanker), поделила је видео са својим обожаваоцима рекавши да друге мајке не желе да јој буду пријатељице након што су дознале за њен "опуштени стил родитељства".

Њена објава привукла је велику пажњу и добила је хрпу коментара, углавном подељених родитеља јер многи су рекли да би и они били шокирани када би чули како њихово дете псује.

Челси је затим поделила још један видео који даје више контекста, рекавши да неке речи ипак нису допуштене и да постоје правила о томе шта њено дете сме да каже и када то може да каже.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".