- Веома тешко сам поднео развод и први пут у животу нисам знао да се снађем. Када смо градили кућу у којој сада живи Слађа, правио сам два спрата, велико двориште, замишљао сам да ћу у том неком делу, када будем деда, пећи роштиљ… Видео сам унапред цео живот са њом. Замишљао унуке. И одједном крај. Ја сам се био потпуно изгубио. Нисам знао ни шта ни како даље. Молио сам је да седнемо и причамо и видимо у чему је проблем… Ма било ми је много тешко. Чак сам ишао код психијатра. Тражио сам стручно мишљење - испричао је својевремено Ђоле Ђогани и додао:

Фото: Д. Мишић

 

 

- Звао сам и Слађу да заједно одемо на разговор да видимо како ћемо да се понашамо у новој ситуацији и према деци јер ја нисам знао како. Она ме је тада пуна себе погледала и рекла: "Ти и треба да идеш код психијатра". Јесам једном успео да је одведем и њој се то није допало. Ја сам њу у том периоду развода много штедео и у медијима, и добио све по својим леђима. Јер нисам ја био тај због којег се десио развод него она. Била је млада и многи су је завели. Неки људи не могу да издрже популарност и паре, и њих то може да кошта живота - причао је Ђоле.

Фото: Архива Новости

 

 

- Слађа није могла да се снађе са популарношћу и новцем. Нисмо ми имали ништа много, али уз њу су се тада закачиле неке спонзоруше другачијег начина живота и неки мушкарци који су је хтели за себе и обећавали јој свашта. Он се погубила и почела да тражи од мене више слободе него што супруга и мајка двоје деце треба да има. Рецимо, да са другарицама излази до два сата ноћу, а да ја седим код куће и чекам је. Рецимо. То је био један од њених услова. Мени то није одговарало и рекао сам јој: "Ајде лепо да завршимо са свим тим". Прошао сам кроз велике проблеме, али у глави сам одлучио да направим тај рез и мислим да свако ко је у тој ситуацији не треба да продужава агонију него да ствар истера на чистац - рекао је Ђоле који сада са Весном живи у складном браку и не понавља старе грешке у партнерским односима.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Novosti

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".