Човек са Флориде је трагично преминуо након што је у једном ресторану на Флориди добио бактеријску инфекцију након што је појео остриге, које су биле "једне у милијарду" лоших острига. Према "Соутх Флорида Сун-Сентинел", неименовани човек је јео у ресторану "Рустиц Ин Црабхоусе" у Форт Лодердејлу.

Менаџер ресторана је након вести да се човек заразио бактеријом "Вибрио" био шокиран, и рекао је да је тог дана послужио 100 порција острига. Гери Ореал је наводно рекао: "Појео је једну од милијарду која је била лоша. Осећам се ужасно. Остриге су једне од најопаснијих ствари за јело. Јео сам их цео живот и наставићу, али излажете се ризику када то радите. Током 60 година, послужили смо неколико милијарди острига и никада се нико није разболео као овај момак. "Након инцидента, господин Ореал каже да је Министарство здравља Флориде прегледало кухињу и да је она прошла "са сјајним оценама".

Вибрио, иначе познат као колера, је инфекција која се може наћи у лошим шкољкама. Симптоми укључују тешку воденасту дијареју и повраћање, као и интензивну дехидрацију праћену тамножутом мокраћом и јаким мирисом.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".