СЕДАМ дана трпимо терор тог мушкарца, он продаје дрогу ваљда, тако смо чули, па смо морали да побегнемо од куће, нисмо хлеба јели данима, а сада је и пуцао. Овде има и мале деце коју су моги да убију ни криве ни дужне!

Овим речима почиње своју исповест Башким Адеми, отац Султана Адемија, на чија кола су пуцали, за сада непознати нападачи, у Земуну и потом побегли. Подсетимо, пуцњацва у којој је оштећен аутомобил "рено сеник", а пуком срећом нико није повређен, догодила се данас око 12. 50 сати на паркингу у Улици Акробате Алексића.

- Све је почело пре седам дана, када је мој унук од девет година возио тротинет. Он је тада излетео једном мушкарцу пред ауто, након чега је овај почео да га вређа и да му прети - објашњава Адеми и додаје:

- Мој син је тада скочио да заштити свог сина и ту је дошло до сукоба. После је тај возач скупио неке људе и претили су нам. Кружили су нам око куће на моторима, па смо због личне безбедности морали да се склонимо, да одемо из куће, и синоћ смо се тек вратили. А ево, сад су пуцали на Султанов аутомобил.

Он је описао да је јутрос чуо два пуцња и вику мушкараца, а на његове речи надовезује се и његова супруга.

- Напали су нам све синове. Данас су пуцали на Султана. Пријавили смо полицији, али она ништа није урадила. Ја више не знам шта да урадим, узећу душек и спавати испред полиције са децом да би нас зашититли од манијака. Син је дошао из Штудгарта на одмор, никоме се није замерио, а тај човек је нарко-дилер. Зар треба да нас убије да би неко реаговао - рекла је Цвета Адеми.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".