Данас је навршено 29. година откако је брак Жељка и Милице Митровић склопљен, што је власница "Ружичасте" телевизије поносно потврдила на свом " Инстаграму" уз срца. Уследиле су честитке што од њихових ћерки, што од Миличиних срадника и бројних фанова, али и коментари на конто фотографија које је она у то име објавила.

Наиме, супруга Жељка Митровића и мајка њихових близнакиња Кристине и Андрее с јавношћу је поделила сет слика из ране младости и највероватније првих година забављања. Супружници, који важе за врло складне, упознали су се на Трећем каналу и већ тада, иако Милица тога није била свесна, почела је њихова љубавна прича. О том првом сусрету и почетку везе са осмехом на лицу раније говорио је Жељко.

- Милицу сам упознао случајно када сам гостовао у њеној музичкој емисији на „Трећем каналу“. Не знам ја да причам те приче. Боље да њу питате. У ствари, њој је фалио превоз, а ја сам имао кола или тако некако. Сећам се да сам уложио много енергије да освојим ту девојку - рекао је једном приликом Митровић и додао да њему и Милици данас 29 година касније нису потребне речи да би се разумели, а духовито је истакао да се од ње не раздваја чак ни када иде у тоалет, што је и она потврдила.

- Жељко и ја се волимо више него када смо се упознали, а упознали смо се пре скоро 30 година, ваљда смо ушли у један ултразрео и апсолутно љубављу испуњен животни период који је по свим својим аспектима најтоплији и најпосвећенији период у нашим животима - испричала је она.

Брак Жељка и Милице Минтровић сигурно је нешто на шта су власници "Пинка" посебно поносни те дан венчања славе са великим усхићењем.
 

Нажалост ове године радост тим поводом је изостала јер је баш око годишњице  преминуо Митровићев брат Јован. Породица је скрхана тугом, а уместо на путовање којим би обележили три деценије заједничког живота Митровићи су одлетели у Беч где ће Јован бити сахрањен.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".