Ако желите да "играте на сигурно" и инвестирате у здраву комуникацију, онда романтична веза са једним од следећих знакова дефинитивно није прикладна.

Већина мушкараца се најбоље понаша на почетку нове везе. Они имају разумевање и поступају са великом пажњом, чинећи да земља нестане под вашим ногама. Међутим, токсични мушкарци крију своју најгору страну док не постанете саставни део њиховог живота и рутине.

Они ће се постарати, на овај или онај начин, да стекну контролу над везом и често контролу над вашим животом. 

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Мушкарци Овнови су изазовни и занимљиви у исто време. Међутим, они имају себичну страну, због чега можете често да плачете. Они увек желе да имају оно што желе и ваше мишљење није битно јер не воле да им се мешају.

Они имају тенденцију да своју осетљиву страну задрже у позадини и дефинитивно се могу претворити у једног од оних хладних, тврдих мушкараца који вас стално вређају или повређују. Њихово токсично понашање је чисти отров, пише зенскимагазин.рс.

Бик

Иначе веома љубазни мушкарци Бикови могу постати веома посесивни. Представљају се као љубазни и стрпљиви, али имају снажну манипулативну и доминантну страну. Могу постати веома несигурни и због тога желе да контролишу све.

Близанци

Близанци се заљубљују користећи своју интелигенцију. Имају пријатељску и флексибилну страну, али њихова дуалност открива застрашујућу маску због које се можете осећати као најгора особа на свету. Када се наљуте, "размишљање из срца" излази кроз прозор и постају супер посесивни. Како? Дишу вам за врат и гуше сваки траг вашег личног простора.

Водолија

Мушкарци Водолије су бунтовници, док су у вези опрезни и не показују своју романтичну страну тако лако. Још су скептичнији када њихова токсична страна постане црвена. Чак и ваша породица и пријатељи могу бити потенцијални непријатељи за Водолију у вези.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".