Јована Љубисављевић и Стефан Карић недавно су ставили тачку на своју љубавну везу, а како медији сазнају, том догађају претходио је велики број свађа.

Добро обавештен извор близак некадашњем пару открио је да је Јована била веома љубоморна и да је истина да је гушила Стефана, али да је он пресекао кад су се посвађали због његове бивше девојке Дијане Милојковић.

Фото: Инстаграм принтскрин/ljubisavljeviceva

 

 

Свакодневне свађе

Једног дана у породичној вили Карића, која се налази на Звездари, избила је велика свађа јер је Јована рекла Стефану да више воли бившу мртву девојку него њу, која је поред њега и чекала га је да изађе из "Задруге".

- Јована је направила сцену у кући један дан без разлога. Свакодневно га је гушила причама о томе како га је чекала из "Задруге" и није му дала простора да дише. Кап која је прелила чашу била је кад се Јована упоредила с покојном Дијаном. Као да је покушавала да испровоцира Стефана. На крају му је рекла: "Више волиш њу мртву него мене живу" и ту је свађа кулминирала. Стефан јој је рекао да није нормална, да је болесно љубоморна и да јој преко тога никад неће прећи - испричао је за "Курир" Стефанов добар пријатељ.

Охладио се

- Нисам испунио њена очекивања. Ја сам пролупао по изласку из ријалитија. Бежао сам од људи и ње, хтео сам да се осетим слободно и да продишем. Питала је зашто ме не пољубиш? Зашто не седиш поред мене? Стално нешто зашто, и то је утицало на моју одлуку. Једноставно ме њено понашање охладило. Очекивала је више од мене. Слажем се да сам испао лош. У једну руку фер, у другу лош - испричао је Стефан раније за "Информер".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".