Истакнута драмска уметница Ева Рас девојачко Балаш домаћој публици и старијој генерацији постала је препознатљиво лице након главне улоге у култном остварењу "Љубавни случај или трагедија службенице ПТТ", а касније су се низале улоге у непоновљивим делима.

Истинску љубав спознала је оног тренутка када је срела свог супруга Радомира Стевића Раса, а као дар љубави добили су наследницу Круну.

Ева је истицала да је успела да добије само једно дете јер је чак осам пута доживела спонтане побачаје, а њен муж изненада је преминуо када му је било четрдесет година.

Ту се низ трагичних дешавања није зауставио, те је глумица изгубила и мезимицу која је пронађена мртва у свом стану у Паризу где је и студирала. Круна је тада имала само 24 године.

На једној од страница на Инстаграму која се бави очувањем успомена на незаборавне моменте јавних личности, испливала је породична фотографија Расових из давне 1982. године када су заједно позирали за насловницу магазина "Нада".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vivstars.com (@vivstars)

 

Ева до данас није успела да се опорави од животних недаћа и туге, али кроз своје стваралаштво и књиге свакодневно чува успомене на своје најмилије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".