Након мноштво несугласица 2003. године дошло је до развода, а прича како је Верица бившег мужа избацила из куће у Крагујевцу, свима је позната.

Отац Марије Шерифовић тада је лоше причао о својој бившој породици међутим,ствари су се промениле, а Рајко који је сада нарушеног здравственог стања и ампутиран му је прст на нози, морао је да буде смештен у дом, а односе са ћерком која је на себе преузела све трошкове, изгладио је.

Бригу о оцу води и Рајков син, певач Данијел Павловић којег је музичар добио у ванбрачној заједници са извесном фризерком Лидијом Павловић, а који је постао познат јавности као учесник једног ријалити програма, као и такмичења "Операција тријумф".

Фото: Инстаграм принтскрин/danijelpavlovic

 

Дуго се спекулисало како Марија и Данијел нису у добрим односима те како су се између њих јавиле извесне турбуленције, међутим све несугласице су превазишли, те се данас одлично слажу, а певач је у више наврата истицао како му је Марија велика подршка.

Многима омиљена певачица једном приликом је изјавила да родитеље не можемо да бирамо, али да своје не би мењала јер су је учинили онаквом каква данас јесте.

Фото: АТА имагес

 

- Рекла бих да су њихове улоге подједнаке. Родитеље не можемо да бирамо. Да ли би их мењала? Врло вероватно да не бих, јер да сам било кога променила у том споју. Била бих вероватно нека обична и досадна особа, а ја то не могу да замислим. Јер било шта што је досадно и обично нико то не памти. Кључна је улога то што сам имала овакве родитеље. Њихова жеља је била да од 18 године почнем да се бавим овим послом, па је ту негде и била главна одскочна даска и њихова највиша подршка - истакла је певачица у једној емисији и истакла да јој њихов развод није тешко пао:

Фото: Архив Новости

 

- Није тај моменат утицао на мене или ме занимао, јер сам се ја те године преселила у Београд. Ја сам кренула својим животом и рекла им да раде шта хоће. Требали су то да ураде још давних дана, него да гледамо разне циркусе. То је мој једини јавни апел на све људе који имају децу. Боље да им приуште здраве и насмејане родитеље него паклена детињства где деца због својих родитеља морају да преживљавају шта год. То је мој став, не мора да значи да је исправан, али је мој - рекла је Марија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".