Постала је краљица са само 25 година када јој је отац умро у 56. години.

У својих 70 година као монарх и глава британске краљевске породице, морала је да преживи многе ПР скандале.

Дајана и Чарлс и 'трећи' у њиховом браку

Краљевски брак принца Чарлса и Дајане привукао је пажњу широм света: то ће бити бајка. Најтраженији нежења, принц Чарлс требало је да се ожени младом, прелепом Дајаном.

Али мехур је брзо пукао. Године 1992. Чарлс и Дајана су званично објавили да се разводе.

Године 1995. Дајана је дала соло интервју са новинаром Мартином Баширом како би причала о огромним притисцима јавног живота и својој борби са самоповређивањем, постпорођајном депресијом и булимијом.

Дајана је рекла да је - било нас троје у овом браку, па је било мало гужве - , алудирајући на Чарлсову аферу са Камилом.

Дајана је чак признала да је била неверна Чарлсу, рекавши да је била „заљубљена“ у Џејмса Хјуита, свог инструктора јахања.

Тешкоће су нагло окончане 1997. године када је Дајана погинула у саобраћајној несрећи у Паризу.

Љубавна прича принцезе Ане

Принцеза Ана, једина ћерка краљице Елизабете друге, била је удата за олимпијског коњаника Марка Филипса скоро 20 година пре него што су се развели 1992. године.

Пар је провео много времена одвојено и није изгледало као да је срећан - часопис Пеопле описао је брак као „бесрадну лаж - .

Оно што је подстакло њихов развод било је када је британски таблоид известио о „изузетно интимним” и „сувише врућим за руковање” писмима између Ен и једног од њених трагача – британског морнаричког официра по имену Тимоти Лоренс.

Нацистичка ствар

Принц Хари је 2005. године изазвао бес када је отишао на костимирану забаву обучен као нациста.

Принц, који је тада имао 20 година, брзо је објавио изјаву извињења која је гласила: - Принц Хари се извинио за било какву увреду или срамоту коју је изазвао. Схвата да је то био лош избор костима. -

Харијева авантура у Вегасу

Шта год да се деси у Вегасу, не остаје у Вегасу. Не када је у питању краљевска породица.

Године 2012. свуда су летеле голе слике 27-годишњег британског принца, који је био на паузи пре своје службе у Авганистану.

Рекао је након инцидента: - На крају дана вероватно сам изневерио себе, изневерио сам своју породицу, изневерио сам друге људе. Али то је вероватно био класичан пример да сам вероватно превише војник, а недовољно принц. То је једноставан случај - .

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".