Албанац пореклом из јужне српске покрајине, појавио се пред камерама у јакни озлоглашене терористичке војске Албанаца са Косова УЧК!

Овај инцидент догодио се након победе Швајцараца над Северном Ирском (2:0) у квалификацијама за Светско првенство, а изјаву је за тамошње медије након меча дао управо Шаћири.

Фото: Јутјуб принтскрин/ФМ Имагес Албаниа

 

 

У једном моменту пришао му је непознати човек и на њега навукао јакну, на којој је велики лого УЧК, такозване Ослободилачке војске Косова.

Човек је потом почео да се смеје, а Шаћирију је, по његовом осмеху и изразу лица, било драго што се ово догодило, па све наводи на то да је заправо намештено. Фудбалер је потом скинуо јакну и опуштено наставио да даје интервју.

Фото:Јутјубпринтскрин/ФМ Имагес Албаниа

 

Очигледно да се ради о злоупотреби, дебелом мешању политке у спорт и сада би УЕФА требало жестоко да реагује, да казни швајцарски фудбалски савез, који је допустио ову скандалозну сцену јер очигледно нису добро обезбедили стадион.

Ђердан Шаћири је познат као провокатор који често слави голове рукама имитирајући двоглавог орла, што је симбол велике Албаније, а то је урадио и на Светском првенству у Русији, и то баш против Србије. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".