Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик на данашњем отварању Клинике за кардиохирургију истакао је захвалност преданим људима који су радили на оваквом пројекту.

- Захвалан сам свима који су иницирали, учествовали и дали свој допринос како бисмо данас свједочили овако значајном пројекту - рекао је Додик.

Он истиче да је и сам боравио на Универзитетском клиничком центру Републике Српске и увјерио се у каквим условима особље ради.

- Овдје сам лежао у вријеме пандемије и увјерио се у каквим условима се ради. Хвала вам за нови живот - нагласио је Додик.

Додик наводи да жели да што мање људи користи услуге кардиохирургије.

- Желим да што мање људи користи ове услуге, али је важно да када дође до потребе да људи има гдје да оду, да могу да се лече у Бањалуци, у Републици Српској, да не морају да одлазе у иностранство - каже Додик.

Захваљује се за огромну подршку Србије и њеног председника Александра Вучића.

- Овде није крај, а оволико не би догурали да нисмо имали подршку Србије и председника Вучића, са којим имамо најбољи облик сарадње - каже Додик.

Додик наводи да се Република Српска несумњиво развија.

- Република Српска више није у немогућности да се шири и развија, Република Српска се данас несумњиво развија, то је оно што нам свима треба - додаје Додик.

Додик је за крај истакао захвалност свима који су иницирали и дали свој допринос у оваквом пројекту.

- Захвалан сам свима који су иницирали, учествовали и дали свој допринос како бисмо данас сведочили овако значајном пројекту, отварању Клинике за кардиохирургију - закључио је Додик.

(РТРС)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".