Потребно је: 

по жељи стари хлеб

За умакање: 

4 јајета
по укусу со
2 кашике киселе павлаке


За надев:

по укусу несто сухомеснато
по укусу сир
1 кашика мајонеза

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Milica Mihailović

 


Начин припреме:

Исеците хлеб на кришке, тако да буду две у пару. Није потребно да буду спојене, већ их расеците. 

Потом их напуните филом од сухомеснатог, сира и мајонеза. Мало притиснуте и умочите у умућена јаја и пржите на тихој ватри са обе стране.

(Ало/Рецепти)

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".