Рибе

Људе рођене у овом знаку очекују веома лепи догађаји на пољу љубави. Могуће је чак и да ће правити планове за венчање! Слободне Рибе могу да очекују доста удварача у септембру, а са неким од њих би могли да уплове у лепу, стабилну везу. Имаће Рибе среће и са новцем у септембру! Очекује их прилив новца, а савет је и да понешто одвајају са стране и уштеде, како би напокон частили себе нечим што одавно желе. Свакако, овај период ће за вас бити леп месец, када ћете потпуно уживати у јесени, без стреса. Уживајте.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Слободне Лавове у септембру очекује велики преокрет! Блистају и привлаче пажњу где год се појаве, довољно је само да некога погледају и потпуно га очарају! Иначе сте веома расположени за флерт, па искористите овај повољан период. Лепе стври очекују и заузете Лавове, који заиста уживају у вези са партнером, страсти су веома изражене.

Не могу Лавови да се пожале ни када је посао у питању. И ту су незаустављиве и нижу успехе, а све зато што верују у себе као никада пре и заиста блистају, а уз то су и веома посвећени својим обавезама.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

И Стрелчеве очекује узбудљив месец када је у питању љубав! Они који су сами имаће бројне прилике за флерт, а ако будете имали храбрости да начините први корак ка особи која вам се допада, знајте да неће моћи да вам одоли. Заузети Стрелчеви уживају у данима пуним страсти, али и романтике.

Велика срећа их очекује и у послу, када им стижу бројне понуде и прилике за разне пројекте. Не оклевајте да их прихватите јер ће вам се и те како исплатити!

Пуни сте енергије, па искористите то за узбудљиве летње активности и уживање у неким новим искустима, немојте овај диван период да траћите седећи код куће.

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".