Марија Каран је фотографијама са летовања привукла много пажње.

Глумица која је ове године прославила 40. рођендан у више наврата позирала је без шминке и филтера, а многи су похвалили њен тен, неговану кожу, али и косу за коју Марија често истиче да је њен заштитни знак.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)


"Здрава и негована коса је мој заштитни знак, због које често добијам много комплимената. Бригу о коси поверавам искусним фризерима и трудим се да је редовно одржавам", рекла је пре неколико година глумица.

Она је том приликом додала и да није од оних жена које у огледалу траже боре.

"Још ме то не оптерећује. Свакако ће се појавити једног дана, не могу да им побегнем и, посматрано из ове перспективе, сигурна сам да их нећу прикривати ботоксом", истакла је тада Марија.

Како је својевремено испричала, за њену витку линију заслужни су генетика, здрава исхрана и тренинзи.

"Никада нисам кубурила са вишком килограма, за шта је вероватно заслужна генетика, али и редовно тренирање и избалансирана исхрана. Када немам снимања, сликања или сам на одмору, деси се да себи дам одушка, јер заиста волим да уживам у храни, али када одмору дође крај, морам да се вратим у ритам и будем дисциплинована", рекла је глумица, која је само једном у животу била на дијети.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)


"Једном сам била на дијети, још као студент, и сећам се да сам сваки дан почињала са две банане за доручак. Срећом, убрзо сам схватила да је најбоље да једем умерено, мање оброке више пута током дана. Прави резултати добијају се на тежи начин, али најважнији су истрајност и стрпљење, а награда за то је заиста фантастична", открила је она.

Такође, никада није ишла код нутриционисте, али је уз помоћ теста интолеранције на храну успела да прилагоди исхрану потребама свог организма.

"Пре неколико година радила сам тест интолернације на храну. Испоставило се да од свих намирница које користим нисам толерантна једино на кравље млеко. Доста сам читала о нутриционизму и успела сам да осмислим свој јеловник, прилагодила сам исхрану себи, својим потребама и начину живота", рекла је својевремено глумица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

(Hello)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".