Певачица Зорица Марковић проговорила је о Ксенији Пајчин. Покојна певачица је обожавала њену кафану. Ту је проналазила мир. 

- Од '72 године сам у Београду, захваљујући мом послу. Имала сам ту срећу, да сретнем те људе, имала сам ту част и да упознам Љубу Земунца. Ти људи су били велика господа, ценили су праву народну музику, знали су да се понашају. У то време, познавати такве људе није била мала ствар. Драго ми је што сам овде са овим великим човеком, Кристијаном, па како год то неко жели да схвати, не занима ме. Мислим да је и Звездан на правом месту и у право време... У време када се то дешавало, површно сам то испратила кроз писане медије... - изјавила је Зорица и наставила: 

-Имала сам своју кафану, где су многи долазили, они су били моја браћа... А долазила је и Ксенија, јако је волела 'Хацијенду', ту је налазила неки мир, дружиле смо се. Спомињала ми је многе ствари о свом животу, а и о Звездану, рекла је да су се много волели. Јако лепа прича, ево и он је поновио, била је јака љубав. Тада је била са мојим другом, али сам била свесна колико је Звездан оставио траг у њеном животу. Верујем да ће он исправити све, да ће показати ко је и шта је... Шест месеци, пре него што се десило то што јесте, долазила је свако вече... Плакала је, била је разочарана... Седам дана пре него што се то десило, није дошла и то је било јако чудно. Питали смо се баш сви где је, да би чули то што је било... Овде људи нису свесни неке тежине, па у некој свађи називају њих 'криминалцима', а они су прошли све и свашта. Треба да им буду пример јачине и свега -рекла је она

Све што је рекла можете погледати у видеу испод: 

(Курир.рс) 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Тоше Проески - анђео ког је трагична смрт прерано одвела Богу

 

.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".