Нико не воли нечистоћу у свом дому, а посебно битно за хигијену дома је купатило. WC шоља је једнo од места које је најпогодније за размножавање бактерија те је потребно обратити посебну пажњу на тај део купатила. 

Постоје различити начини за чишћење шоље, као и даске на којој се седи. Док једни тврде да је довољно само пребрисати алкохолом и крпом, други саветују детаљније хигијенске мере када је у питању даска WC шоље. 

На друштвеним мрежама појавио се крајње необичан снимак који је поделио корисник који се представља као wushuwes. Наиме, на свомТикТок профилу објавио је видео како он чисти даску за WC шољу. 

Како се види на снимку, он прво извади даску, а потом је ставља у машину за судове. Оно што је изненадило многе је чињеница да је даску ставио заједно са осталим посуђем. 

 

 

- Нисам знао за ово раније - написао је испод снимка.

Његов видео изазвао је лавину коментара у којима се људи углавном чуде његовој техници прања. Поред изненађења, аутор овог видеа је изазвао и бес код људи због тога где пере даску. 

Духовити коментар оставио је корисник ове друштвене мреже који је рекао да би га жена "убила" када би видела да је ставио даску у машину за прање судова.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".