Ксенија је пре 12 година изгубила живот када ју је усмртио тадашњи дечко Филип Каписода. Оно што су многи знали, јесте да је једна од највећих Ксенијиних љубави, био заправо син легендарног кошаркаша Зорана Моке Славнића, Звездан Славнић.


Звездан је истакао да је Ксенија његова највећа дечачка љубав.

 

- Јесте била највећа дечачка љубав, она је имала 17 година, ја 16 година. Годину дана смо били баш баш заједно, после се то развлачило. Моја највећа дечачка љубав - истакао је Звездан у емисији "Претрес недеље".


- Видели смо се можда два три пута. Излазио сам на викенде, причали смо неких сат времена... Када смо се виђали, више смо ћутали него причали... Ксенија је била посебна... Девојчица пуна енергије, весеље, све најлепше може да се каже за њу. Друг, за*ебант, супер лик - рекао је Славнић.



На једном Инстаграм страници сада су испливале фотографије из периода када су се њих двоје забављали. Прва фотографија, јесте са њене промоције првог албума.

 

Такође, испливала је и фотографија на којој се налазио Звездан, заједно са њом и њеним тадађњим сарадницима. Поред ове, нашла се и њихова заједничка фотографија на којој су деловали срећно.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".