Певачица Зорица Брунцлик  ако се одлучи, ангажоваће тим адвоката који ће  се побринути за то да врати имовину која јој припада и тако можда постане најбогатија Српкиња. Без обзира на то што је прошло преко тридесет година од кад је сазнала шта је поседовала њена породица, могла би почети процес да се  оно што је неправедно одузето врати у власништво.

Зорица је овом приликом поредила себе са породицом Дунђерски:

- Парирала бих породици Дунђерски када бих вратила све што је мој отац имао, а више од пола Војводине припадало је породици Дунђерски. Пола Црвеног крста је било од мог деде, земља на Топчидеру. Ја све то знам из неких прича - почела је Зорица досад неиспричану причу о очевој имовини, односно дединој, која је отишла на добош у време када су сви остајали без онога што су имали, те открила како јој се пре неколико година јавио један адвокат који ју је, у ствари, и подстакао да се бори за оно што јој припада.

 

- Пре неколико година јавио ми се један господин, дошао је до мог броја. Рекао ми је: "Ја сам био адвокат ваше баке и деде, ја сам водио њихове финансије". Имао је 80 и кусур година, а желео је да узме случај да решава, знао је да ће доћи денационализација, он је имао све папире онога што су моји баба и деда поседовали, а ја сам једини живи наследник, онда би то требало мени да се врати. Ја сам из пијетета записала његов број, али нисам желела тада ништа да покрећем. Међутим, већ одавно другачије размишљам. Мислим да он више није жив, али ја бих га данас ангажовала да нам све то врати - објаснила је певачица а парница Зорице Брунцлик зато би могла да буде веома занимљива.

 

 

- Тај човек нам је чак рекао да имамо чак и гробницу са шест места на новом гробљу, у парцели шест. То је било пресудно да му се више не јавим. После смо Мирољуб и ја били на једној сахрани и дошли смо раније. И преко пута капеле је била парцела шест. Ја сам рекла Мирољубу да прошетамо, да видимо шта је, кад великим словима пише Брунцлик, остали смо неми. Онда се Мирољуб нашалио, ако се нисмо заузели за неке друге некретнине, немој за ову прво да се ухватимо, мислећи на гробницу - испричала је за "Српски телеграф" певачица.

 

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Лукић и њена "наследница" - Ивана Ђорђевић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".