Бројни домаћи певачи и певачице воле различита весеља на којима гостују и углавном одлично зараде на таквим прославама, али међу њима има и оних који никада не наступају на свадбама.

 Обично су такве прославе највећи извор прихода, а бакшиш често буде много веће од првобитно договорене цене. Једина српска певачица која је увек одбијала весеља овог типа је Драгана Мирковић. Такође, није је занимало да се појави ни када су у питању биле врло високе цифре за њен кратак ангажман.

Фото: АТА имагес

 

Драгана је једна од највећих балканских звезда, али она воли само концерте и пева искључиво своје песме. Најпре је наступала са Јужним ветром, а након тога је сама градила своју успешну каријеру.

Такође, врло ретко пева по клубовима и кафанама. Готово да је реткост да је видимо у таквом амбијенту. А како је једна од наших најбогатијих певачица, Драгана често истиче да се музиком бави само због љубави и своје публике.

Фото: Д. Мишић

 

Подсетимо, Драгана је у складном браку са Тонијем Бијелићем са којим има сина и ћерку, а њихова популарност је драстично скочила након што су откључали профиле на друштвеним мрежама.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".