Лица која смо помно пратили у емисији "Цитy" на ружичастој телевизији и данас су нам добро позната. Како су се неки од њих повукла из јавног живота, ми смо се запитали где су данас и шта раде.

Фото: Н. Фифић

 

 

Бошко Јаковљевић, некада водитељ и урадник Цитија, а данас и модни креатор који већ неколико година сарађује са познатом модном кућом, добитник је бројних признања и награда у свету моде. Највише ужива да проводи време са својом сестричином Ларом, а пре извесног времена је за магазин Сторy ракао да су: Деца ту да им се испуњавају жеље.

Бојана Јанковић, некада Николић, удата је за Огњена Јанковића (члана групе Београдски синдикат) и са њим има ћеркицу Зоју.

 

 

Са сестром близнакињом Иваном има посебан однос, али обе истичу да иако изгледају исту размишљају различито. Бојану смо гледали у емисији Тачно у 1 на телевизији Прва и многим другим пројектима.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Александра Јефтановић коју смо до скоро гледали као водитељку популарног ријалити програма Фарма, данас ужива у мајчинству. Водитељка и њен изабраник Александар Шврака сваки тренутак проводе са својим сином. Пар већ има ћеркицу Ану.

Станко Шкугор живи у Ослу у Норвешкој и има 44 године. Тамо се, веровали или не, бави науком. У Норвешкој је завршио Университy оф Лифе Сциенцес, а пошто се повукао из водитељских вода више нисмо имали прилике да га видимо на малим екранима.

 

 

Биљана Обрадовић последњих неколико година ради као ауторка емисије Биљана за вас, коју сама продуцира. Обрадовићева је једна од ретких водитељки која је урадила низ интервјуа са домаћим и светским звездама. Биљана је и потпарол клуба Партизан.

 

 

Изузетно успешну манекенску каријеру и водитељску каријеру имала је и Марија Маћић -Тарлаћ. Мада се овим послом више не бави професионално, повремено је можемо видети на ревијама, а богато искуство са модних писта искористила је за нови професионални ангажман.

 

 

Супруга кошаркаша Драгана Тарлаћа власница је агенције за организовање венчања, у чему је изузетно успешна. Марија је организовала многобројне свадбе, а међу њеним клијенитима биле су и познате личности попут Јелене Карлеуше и Огњена Амиџића.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".