- Тачно је, пустили су је. Као што сам и рекао, прекорачила је три дана у Шенген зони па су јој тога задржали. Доста јој је попуњен пасош пошто доста путује и ради и због тога је процедура дуже трајала. Пре две недеље се десио пропуст, када јој је истекло тих 90 дана. Чули смо се, она је добро и сад је све ок - рекао је менаџер.

Фото: АП/Дарко Војиновић, Инстаграм принтскрин/теа_таировиц

 

Подестимо, Теа Таировић је приведена рано јутрос на аеродому у Хамбургу са колегама музичарима. Када је приведен, како су рекли очевици, била је веома уплашена и узнемирена. Како су преносили медији, наводно је код ње нађена и одређена количина новца, наводно је реч о 70.000 евра, а њен менаџер је рекао да није реч о финанскијском прекршају.

- Не знам одакле људима те информације. Када је пролазила контролу, на аеродрому су одмах приметили да постоји неки проблем са печатима у пасошу. Нисам сигуран да ли јој нису нашли печат када је улазила у земљу или је прекорачила број дана који јој је дозвољен да проведе у земљама које су чланице ЕУ - рекао је певачицин менаџер.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".