Кристина је открила како најчешће проводи недељу и шта је оно што јој приређује највеће задовољство викендима.

- Углавном се одмарам или виђам са пријатељима, нека кафа, биоскоп... Можда вечерас и одем у биоскоп. Мој живот може да буде филм, али тренутно је можда хорор. Шалу на страну, нема тог филма који мене може да опише, рецимо да бих од сваког филма било по мало. Можда и драма и љубав, мало хорора, има ту свега - рекла је Кија.

Кија се осврнула на борбу против насиља над женама, па признала да ли се и сама суочавала са истим проблемом.

Фото: АТА имагес

 

- Суочила сам се са психичким насиљем, за то кажу да највише оставља последице. Ја сам неко ко највише осуђује насиље. Што се тиче моје породице, само сам једном то видела. Моја бака, такође је била неко ко је трпео насиље... Прво сећање које имам као дете, тати сам била до висине каиша... Десило се једном и никада више, није дозвољавала да се то понови. Нажалост, моје другарице су то доживљавале више пута... Мени је мајка дала пример шта никада у животу не треба да дозволим. Имала је наочаре тај дан, када ју је отац ударио и комад стакла јој се урезао ту код ока, али све се завршило како треба - рекла је Кија.

Кија је открила да ли је икада са својим оцем поразговарала на тему насиља над њеном мајком и признала како се носила са тим све наредне године.

Фото: АТА имагес

 

- Нисам му никада поставила то питање, али нека друга јесам. Знам зашто је то урадио. То је један вид немоћи, кукавички, када не можеш вербално, прелазиш на насиље... Када сам први пут причала са њим на ту тему, нисам ништа питала јер нема потребе, нема оправдања за то. Криво ми је што није одговарао за то. Нисам љута на њега, јер мој отац никада није дигао руку на мене, а на мајку сам поносна како је одреаговала и тада и касније. Да је он сада жив, не бих се либила да поновим да је његов потез био нешто најгнусније што је могао да уради. Касније мислим да је схватио да је погрешио, јер је умро сам. Из свега сам извукла добру поуку, а то је да ништа не треба трпети - истакла је Кија у "Премијери - Викенд Специјал".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Сандре Африке

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".