Она је послала јавни апел свим женама.

Фото: Н. Скендерија

 

- Стефанов отац је свашта радио на почетку, зато сам и трпела то психичко злостављење. Прво је кренуло психички па онда и физички, али хвала Богу скупила сам снагу и отргла се од тога. За мене су жене краљице, царице и жене лавице, треба до краја да се боре! Одмах треба пријавити насиље, ја сам чекала и врло сам погрешила! Када сам била са Шиметом, плашила сам се да ме не убије, тада сам освајала све и свашта, била сам на врхунцу каријере и било ме је срамота да се нешто тако пише о мени. И то је била грешка... - прича Милица.

Дабовићева је на самом крају и признала да одавно није у контакту са оцем свог детета, али и да је мали Стефан увелико радознао, те је објаснила како је поразговарала са њим на ту тему.

Фото: Принтскрин TV Happy

 

- Никада ме није звао и није тражио да види своје дете, али никада се не зна зашто је то добро. Очигледно да је тако најбоље, после свега што ми је урадио. Можда је и боље да не зна ко му је отац... Он ме је већ питао ко му је тата, ја сам му свакако рекла да је лопов и лажов, те је рекао да ће га измлатити када порасте - рекла је Милица у "Премијери".

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".