Станојка Митровић познатија као Ћана је открила део своје борбе са опаком болешћу. Њој су 2013. године установили да болује од карцинома, али на сву срећу га је на време открила.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Suzanin izbor

 

"Није било никаквих симптома, једноставно сам једно јутро устала и помислила да треба да идем код лекара. Када ми је саопштено да имам тумор, себи сам рекла: 'Добро, у животу сам имала много борби које сам добила. Ова је мало тежа, али ћу и њу добити'. Ту болест сам схватила као упозорење, а не као казну. Била сам сигурна да ћу изаћи као победник, ниједног момента се нисам уплашила", испричала је Ћана.

Фото: Јутјуб принтскрин/DM SAT VIDEO

 

Поред канцера њу је сачекала још једна препрека у животу, а то је опасна бактерија због које је морала на додатне операције.

"Скоро целу 2013. годину сам се борила. Срећа па сам отишла на време, избегла сам хемиотерапије и зрачења јер је тумор био у зачетку. Верујте ми, у том периоду сам имала потребу да изгледам боље него што се осећам. На контроле сам одлазила нашминкана, да покажем и себи и другима да сам добро. Операцију сам поднела одлично, али сам имала проблем са бактеријом стафилококом, која ми је умало дошла главе и због тога су морали још два пута да ме оперишу. Супруг је био у већем страху од мене. Кад су ми рекли да је дијагноза лоша, он је возећи кући промашио све улице, ишао је у контра смеру. Морала сам да га смирујем. Ја уопште нисам паничила. Свака болест служи да нас подучи, осим ако се не открије прекасно. То сам схватила, зато сам након борбе снимила песму 'Биће свега само неће нас'", завршила је Ћана своју исповест.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".