- Јасно смо дали до знања да на нашем венчању није дозвољено повести децу, с изузетком чланова уже породице. Дакле, наши нећаци и наша деца били су део венчања. Осим тога, наше су позивнице врло јасно показале да ако имате децу, она нису добродошла на наше венчање. Упркос томе, неки људи су ипак одлучили да поведу децу, што стварно нисмо очекивали - рекла је она у видеу.

Друго правило прекршило је четворо званица, а односило се на то да пар није хтео да се њихове фотографије постављају на друштвене мреже пре него што то они сами учине. Емили је рекла да не сматра да је то био неразуман захтев, те да не може да верује да се људи тога нису могли прдржавати.

Фото: Профимедиа

 

- Мислим да је то прилично слично као кад неко добије дете, родитељ жели да буде тај који ће први објавити његову слику, а не да то учини неко трећи. Исто је и са венчањем, ја сам хтела да будем прва која ће објавити те фотографије - објаснила је и додала да је то такође било написано на позивницама. 

Рекла је и да, с обзиром да је била младка, на венчању није користила телефон и да не зна ни где јој је био већину времена, а пред крај вечери видела је да су фотографије са њеног венчања, и то оне које јој се нису нимало свиђале, већ сатима пре објављене на друштвеним мрежама

 - Ако су млада и младожења изричито дали до знања да то не чините, једноставно немојте. Мислим да је то врхунац непристојности - закључила је Емили.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".