Према анализама нумеролога људи рођени 13, 14. и 16. у месецу имају велику моћ и утицај.

Рођени 13. у месецу

Ако сте рођени 13. у месецу енергија и одлучност су две кључне речи у вашем животу. Имате способност да постигнете готово све што пожелите, само док усклађујете своје, понекад различите и конфликтне снове и циљеве. Пуно радите, а можете бити још успешнији ако успете да се сконцентришете на жељене циљеве.

Никако не волите губити и тешко подносите поразе. Такође сте врло шармантни и јаки, али често несхваћени. Кад се нађете у таквој ситуацији самопоуздање вам може пасти и имаћете осјећај да вам се свет срушио, зато дајете све од себе да се то ретко догоди.

Фото: Профимедиа

 

Имате изражене особине лидера и упорни сте у остваривању свега што замислите. За вас препреке не постоје. Предодређене су вам велике ствари у животу.

Партнер се на вас може ослонити у сваком тренутку. Волите да све буде савршено и добар сте организатор. У почетку сте врло повучени, а касније се ослобађате свих стега у односима с другима. Креативни сте и често губите фокус раније у животу, а како одрастате, постајете боље организовани, више дисциплиновани и марљиви.

Практични сте, искрени, поштени и очекујете исто и од других. Можете бити камен темељац за било који посао због своје способности да радите марљиво како би остварили оно што желите. У подручју менаџмента би могли остварити невероватне резултате. Од вас се очекује да будете поуздана, поверљива, савесна, практична и ведра особа која може схватити срж ствари и решити сваки проблем. Али да бисте разумели друге и били одговорни, мораћете пребродити своје унутрашње конфликте и никада се не искаљивати на другима.

Требали бисте схватити да љубав нема везе с физиком и логиком. Избегните свађе и сукобе јер је то једини начин да пронађете властити мир. Понекад заборавите на тежњу ка савршенству, ситничавост и тачност коју захтевате од других. Избегавајте осамљивање и повлачење у себе. Пошто волите организовати друге људе, неки понекад мисле да сте диктаторски настројени. Добро би било да више показујете осећања.

Рођени 14. у месецу

У вашем животу ствари се лако мењају, због чега један дан можете бити на врху, а већ други на дну. Овај ток енергије оно је што вас одређује. Ствари за вас постају чаробне када путујете јер сте рођени за путовања. Ви сте талентовани, али сте посебно даровити у комуникацији. Отвореног сте ума и заинтересовани за нове идеје и филозофије, мозак вам ради прилично брзо, али вам све и досади прилично лако. Морате се чувати кретања на друге ствари пре довршетка започетих јер понекад сте једноставно превише нестрпљиви.

Фото: Профимедиа

 

На први поглед сте неозбиљни и све схватате као забаву. Тежите високим циљевима које и достижете, али у приватном животу често нисте толико срећни. Проналазите излаз из сваке па и оне најтеже ситуације с лакоћом. Окружени сте онима оштрог ума и богатог животног искуства. Волите се дружити с појединцима од којих можете нешто и научити.

Окренути сте будућности. Све што је ново и необично вас привлачи. Потребно вам је пуно слободе, волите авантуруи увек сте у потрази за новим хоризонтима. Партнеру се можда неће свиђати ваша склоност ка забави. Будите свесни да имате велику моћ и да вам је рођењем дата прилика да мењате цели свет. Имате велику могућност да направите невероватна значајна достигнућа. Развијена вам је и логика и машта.

Можете стварати и разарати, моћ је ваша најјача страна. Привлачи вас ново и оригинално, промене и различитости, ризици и изазови. Склони сте претераном експериментисању па је препоручљиво да вежбате стрпљење и уравнотеженост како бисте успешно управљали каријером. Идеално занимање за вас би било у сфери образовања и едуковања других. Одређено је да будете примећени и успешни, али можда вам то можда неће донети пуно среће због великих промена које ће такав живот захтевати.

Одаберите посао у којем се тражи кретање, показивање неке јединствене, револуционарне идеје, где су изазов и такмичење, и где треба савладати страх. Будите опрезни с пороцима. Такође, можете очекивати доста сукоба у животу, ризиковања, финанцијских губитака, проблема с партнерима… Да бисте то спречили, понекад се зауставите, причекајте, испуните обећање и будите опрезнији у свему што радите.

Рођени 16. у месецу

Вероватно сте још у раној младости имали осећај да не припадате овом свету. То је зато што је ваш задатак да створите нови или сте добили знак да истражујете друге светове. Ваш је читав живот снажна порука. Рођени сте за велике ствари. Већина људи рођених 16. знају да се све догађа с разлогом. Рођени сте с мудрошћу, имате интелигентан ум и вероватно преиспитујете истину у свим стварима.

Фото: Профимедиа

 

Можете бити привучени научним или технолошким подухватима, али имате и јаку духовну страну. Ви сте мистериозни и мистични јер тражите дубљу повезаност с духовним сферама. Ви живите више за спиритуалне истине, метафизику и филозофију, него за опипљиве животне чињенице. У суштини сте перфекциониста и врло сте нерасположени ако не достигнете високе стандарде.

Изражен сте индивидуалиста и потребан вам је дом у којем ћете бити вољени, али и независни. Рођени сте с мисијом да утичете на друге и мењате им животе. Ваши савети јако утичу на друге и имате посебну моћ да вас други пажљиво слушају и верују вам. Својим ставовима импресионирате друге. Размислите о занимањима попут терапеута, психолога, учитеља или мотивационог говорника.

Скептични и често неповерљиви према другима, али на дубљем нивоу, само желите доказивати ствари самоме себи. Прилагодљивост вам није јача страна. Желите срећну љубавну везу, али често нисте у стању показати осећаје и због тога понекад непотребно патите, пише "Атма".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".