Проверавате колико је сати

Већина људи када се пробуди обично прво провери колико је сати, да ли су се пробудили на време или имају ли још времена за мало сна.

Ови људи обично нису сигурни у своје способности. Добри су у двоструком проверавању и аналитичком размишљању, а ако су једном погрешили, мало је вероватно да ће то учинити и други пут.

Фото: Профимедиа

 

Гледате у партнерово лице

Заљубљени сте и веома цените партнера. У случају да се од вас тражи да бирате између посла и љубави, тешко ћете се одлучити. И даље ћете напорно радити на свом послу, али ће ваша главна мотивација највероватније бити збрињавање ваших вољених.

Одлагање аларма

Ви сте неко ко напорно ради, али својим темпом. Немате ништа против давања 100% на послу, али само када се осећате да сте спремни за то. Ваши шефови су импресионирани, али већину времена љути на вас.

Не проверавате ништа

Ви сте од оних особа које се једноставно пробуде, зграбе пешкир затворених очију и разбуде се под тушем. Увек желите да се уклопите у рутину и апсолутно мрзите нагле промене у свом животу. Немојте то схватити као да се не можете променити, само се прилагођавате спорије од других. 

Фото: Профимедиа

 

Проверавате друштвене мреже

Једноставно не можете држати нос даље од туђих живота и увек тражите нешто узбудљиво да додате свом животу. Нисте задовољни стабилним и досадним животом и увек сте у потрази за нечим новим и узбудљивим.

Проверавате е-пошту или вести

Службено сте радохоличар. И највероватније сте тренутно под великим стресом на послу. Можда мислите да сте учинковити, али сте близу тога да изгорите. Зато се охладите и опустите, започните дан тушем и доручком, посао долази касније.

Проверавате време кроз прозор

Желите бити спремни на све и увек сте у потрази за било чим што би вас могло одвратити од првобитног плана који имате на уму. Ви сте увек спремни за доношење тешких одлука и увек се чинило да имате резервне планове за сваку ситуацију.

Не радите ништа

Ово једноставно показује да нисте јутарња особа. Обично ћете бити добро након шољице кафе. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".