Имајући у виду да ће ускоро наставити са радом на дечијем музичком такмичењу "Пинкове звездице" те да ће месецима бити у првом плану и на удару медија и коментара јавности Леонтина се потрудила да своју фигуру стеше и готово је врати на старо.

Према најновијим фотографијама, насталим на сету, да се закључити да је смршала двадесетак килограма за кратак временски период, ако не и више, што су њени пратиоци поздравили.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/leontina012

 

Коментари да је Леонтина изузетно лепа жена те да није у реду да се запусти и свој изглед запостави могли су се прочитати испод објаве о почетку снимања већ свима познатог формата у ком ће она заједно са Тијаном Дапчевић, Јеленом Томашевић, Сергејем Ћетковићем и Анђелином у својству жирија седети у црвеној столици и најмлађе оцењивати.

Дијета Леонтине Вукомановић, евидентно је уродила плодом, а многе даме које кубуре са истим проблемом који је она донедавно имала, радознале су да дознају којих се намирница она одрекла, а чега придржавала како би изглед поправила. Мада је по том питању она остала тајновита, претпоставља се да се лишила масне хране, пецива, грицкалица, сокова, слаткиша, а први план ставила поврће, рибу и бело месо, што је неки стандар када су здраве дијете у питању.

БОНУС ВИДЕО: