Водитељ Горан Чомор имао је непријатну ситуацију са певачицом Надицом Адемов, због чега ју је јавно испрозивао на мрежама.

Наиме, Горан се пожалио како је Надица Адемов тражила да током гостовања пева песму уз пратњу свог бенда, што водитељу никако није одговорало из техничких разлога, те ју је назвао "неоствареним кафањеросом".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Comor (@gorancomor)

 

- Дрина је и даље крива! Докле може да иде неваспитање звезда "Гранда" и чиме их то "кљукају" да тако полуде? Каже Надица Адемов: "Хоћу да мој бенд свира у емисији" , иако има постојећи. Објасним да то технички није могуће. "Хоћу 4 до 5 мојих нових песама да "скину" јер имам нови албум, а не као Енџи Маврић, да скине само једну!" Као да је сама у емисији и да држи концерт! Прогутам и то... Кажем: "Ниси сама, има још певача који треба да отпевају нешто. Не праве се хитови силом, тако што ћес "малтретирати" музичаре да уче нешто што им у животу неће требати" - написао је он и наставио:

 

 

- Није јој право! Кад је питала ко је још са њом у емисији, нисам издржао. Рекох "Опрости Бечка филхармонија је заузета, Брена је на турнеји по Америци.. А и ти ниси баш Лепа Брена да постављаш такве услове. Она : "Сад си ме баш увредио. Ја те поштујем као родитеља, а ти тако". "Сори Надице.. Само немој као родитеље да ме поштујеш. О томе бих могао свашта да напишем. Ја сам тебе поштовао као дете и то показао много пута. А, ево како се враћа. Никада Брена, Чола и "велики" немају ту врсту проблема. Свесни су да су велики! Ови "неостварени кафањероси" нису ни за "Фајронт"! Шта Ви реално мислите, али само без вређања, молим? - написао је водитељ у опису фотографије коју је поделио на друштвеним мрежама. Фотографија је убрзо обрисана.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".